Pozivni centar

033 483 400
vijesti

Pogon „Kanalizacija“: RADOVI NA IZRADI SEPARATNOG PRIKLJUČKA

19.07.2019 u 15:12

Pogon „Kanalizacija“:   RADOVI NA IZRADI SEPARATNOG PRIKLJUČKA Pogon „Kanalizacija“:   RADOVI NA IZRADI SEPARATNOG PRIKLJUČKA Pogon „Kanalizacija“:   RADOVI NA IZRADI SEPARATNOG PRIKLJUČKA Pogon „Kanalizacija“:   RADOVI NA IZRADI SEPARATNOG PRIKLJUČKA Pogon „Kanalizacija“:   RADOVI NA IZRADI SEPARATNOG PRIKLJUČKA

Služba za održavanje kanalizacione mreže i objekata, danas je nastavila radove na izradi kanalizacionog priključka u ulici Donje Biosko do br. 34. Radne aktivnosti su se izvodile veoma otežano zbog kamenitog terena. Priključak je od keramičke cijevi profila 150 mm, dužine od 2,30 metra.  Radovi su završeni.

 

U ulici Šip K-35 i K- 34 danas su se vršili radovi na izradi separatnog priključka. Priključak se izvodi GPR cijevima profila 300 mm u duzini 13 metara. Radovi se nastavljaju.

 

Odjeljenje za održavanje kanalske mreže, objekata i hitne intervencije, vršilo je radove na pročepljenju i čišćenju kanala i slivnika na više lokaliteta u gradu. Od ovih aktivnosti, u Grbavičkoj ulici vršilo se čišćenje i pročepljenje priključnih kanala a pročepljenje slivnika u ulici Velika drveta i Mula Mustafe Bašeskije-Hadžidamjanova.