Pozivni centar

033 483 400
vijesti

Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata: POPRAVKE KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI

10.07.2019 u 21:43

Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:  POPRAVKE KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:  POPRAVKE KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:  POPRAVKE KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI

Danas su ekipe KJKP "ViK"-a vršile opravke kvarova na 15 lokacija. 

U ulici Jarčedoli izvedeni su radovi na  opravci kvara na cjevovodu profila DN 100mm. Kvar je opravljen ugradnjom ramakon spojnice. 

Kvar na cjevovodu profila DN 100mm u ulici Hambina Carina saniran je obradom spoja. Radovi na iznalaženju i osposobljavanju zatvarača profila DN 300 mm i DN 200 mm izvedeni su u ulici Vlakovo, a u ulici Antuna Hangija je iznađen i osposobljen zatvarač profila DN 300mm. 

U ulici Betanija kvar na cjevovodu profila DN 300mm opravljen je obradom spoja. 

Opravke kvarova na kućnim priključcima izvedene su u ulicama Hamida Beširovića, Humska, Kovači, Drage Filipovića, Mustafe Muje Pašić i Trebevićka. 

Pored radova na opravci kvarova služba je izvodila i radove na ispiranju novopoloženog cjevovoda u ulici Budakovići, i ispiranje novopoloženog cjevovoda u ulici Avde Palića. U ulici Stari drum izvedeni su radovi na prebacivanju kućnih priključaka na novopoloženi cjevovod DN 150 mm.