Pozivni centar

033 483 400
vijesti

Služba za održavanje kanalizacione mreže i objekata: NASTAVLJAJU SE RADOVI U ULICI NAHOREVSKA

12.06.2019 u 13:29

Služba za održavanje kanalizacione mreže i objekata:  NASTAVLJAJU SE RADOVI U ULICI NAHOREVSKA Služba za održavanje kanalizacione mreže i objekata:  NASTAVLJAJU SE RADOVI U ULICI NAHOREVSKA Služba za održavanje kanalizacione mreže i objekata:  NASTAVLJAJU SE RADOVI U ULICI NAHOREVSKA Služba za održavanje kanalizacione mreže i objekata:  NASTAVLJAJU SE RADOVI U ULICI NAHOREVSKA

Odjeljenje opravke i rekonstrukcije kanalizacione mreže, danas, 12.06.2019. godine, je nastavilo radove u ulici Stari drum br. 34. Radovi se vrše na izradi fekalnog priključka a izvode se u otežanim uslovima, zbog kojih se odvijaju usporeno. Radove usporava veliki broj podzemnih instalacija, kao i sama dubina iskopa od 3 metra.

 

U ulici Nahorevska nastavljaju se montažni radovi na izradi fekalnog kanala. Danas je kroz korito Koševskog potoka položeno šest metara daktilne cijevi, profila 300 mm.   

 

U ulici Hadžiabdinica br. 13 danas se završavaju radovi na izradi fekalnog priključka.

 

Radnici Službe za održavanje kanalizacione mreže i objekata, Odjeljenje za održavanje kanalske mreže, objekata i hitne intervencije, radili su, kako mašinski tako i ručno, na redovnim radnim aktivnostima održavanja kanalske mreže i objekata, pročepljenju i čišćenju kanala i slivnika u gradu.