Pozivni centar

033 483 400
vijesti

Dežurna ekipa na terenu: RADOVI TOKOM VIKENDA

20.06.2022 u 09:12

Dežurna ekipa na terenu:  RADOVI TOKOM VIKENDA Dežurna ekipa na terenu:  RADOVI TOKOM VIKENDA Dežurna ekipa na terenu:  RADOVI TOKOM VIKENDA Dežurna ekipa na terenu:  RADOVI TOKOM VIKENDA Dežurna ekipa na terenu:  RADOVI TOKOM VIKENDA Dežurna ekipa na terenu:  RADOVI TOKOM VIKENDA Dežurna ekipa na terenu:  RADOVI TOKOM VIKENDA Dežurna ekipa na terenu:  RADOVI TOKOM VIKENDA

Dežurna ekipa Službe za održavanje vodovodne mreže i objekata je i tokom vikenda vršila popravke kvarova na vodovodnoj mreži na više lokacija.  

Na lokalitetu Kobiljača vršena je popravka kvara na glavnoj vodovodnoj cijevi DN 100 mm a u ulici Grada Bakua kvar je popravljen na cijevi DN 150 mm.  

U krugu „Pretisa“, Bags Energotehnika, na dvije lokacije popravljen je kvar na cijevi DN 100 mm. Na trećoj lokaciji navedenog područja, izvršeno je blindovanje priključka.

Popravka kvara na glavnoj cijevi izvršena je i na Trgu Bosne i Hercegovine. U ulici Tekija, dežurna ekipa je popravila kvar na priključku a u ulici Nahorevska izvršena je izmjena šarafa na hidrantu.