Pozivni centar

033 483 400
vijesti

Služba za održavanje kanalizacione mreže i objekata: RADOVI NA KANALIZACIONOJ MREŽI

16.04.2021 u 13:45

Služba za održavanje kanalizacione mreže i objekata: RADOVI NA KANALIZACIONOJ MREŽI Služba za održavanje kanalizacione mreže i objekata: RADOVI NA KANALIZACIONOJ MREŽI Služba za održavanje kanalizacione mreže i objekata: RADOVI NA KANALIZACIONOJ MREŽI Služba za održavanje kanalizacione mreže i objekata: RADOVI NA KANALIZACIONOJ MREŽI

Služba za održavanje kanalizacione mreže i objekata danas vrši radove na popravci uličnog kanala u ulici Hošin brijeg basamaci br. 5. Tokom dana urađena je ugradnja jednog metra poliesterske cijevi DN 200 mm, kao i reviziono okno na mjestu kvara.

U ulici Bistrik medrese br. 67 vršeni su radovi na popravci revizionog okna. Urađeno je novo reviziono okno i zamjenjeno je 1,5m poliesterske cijevi DN 300 mm.

 

Odjeljenje za održavanje kanalske mreže, objekata i hitne intervencije  vrši radove na pročepljenju i čišćenju kanala i slivnika u ulicama: Braće Kršo, Zagrebačka, Kraljice Jelene, Hošin brijeg, Prijedorska, Bulevar Meše Selimovića, 12. Mart, Midhata Hujdura, Žrtava fašizma i Brčanska. Crpanje separatora vrši se u ulici Braće Mulić a crpanje taložnika na Butilama.