Pozivni centar

033 483 400
vijesti

Načelnik Općine Centar u radnoj posjeti VIK-u: USKORO POČETAK RADOVA NA REALIZACIJI PRIORITETNIH PROJEKATA

12.04.2021 u 15:19

Načelnik Općine Centar u radnoj posjeti VIK-u: USKORO POČETAK RADOVA NA REALIZACIJI PRIORITETNIH PROJEKATA Načelnik Općine Centar u radnoj posjeti VIK-u: USKORO POČETAK RADOVA NA REALIZACIJI PRIORITETNIH PROJEKATA Načelnik Općine Centar u radnoj posjeti VIK-u: USKORO POČETAK RADOVA NA REALIZACIJI PRIORITETNIH PROJEKATA

Danas je KJKP “Vodovod i kanalizacija”d.o.o. Sarajevo posjetio načelnik Općine Centar, Srđan Mandić, sa saradnicima.

Domaćin ovoj delagaciji bila je v.d. direktorica KJKP “ViK”-a Aida Pendek i članovi Uprave preduzeća, v.d. izvršni direktori: Almir Pamuk, Esvada Kamenica i Nizama Dupovac.

 

Krajem februara mjeseca održan je radni sastanak Općine Centar i VIK-a, na kojem je dogovorena intenzivnija saradnja, te je na današnjem sastanku sagledan presjek stanja dogovorenog.

 

Za pripremljene projekte utvrđeni su prioriteti kod realizacije kada je u pitanju vodovodna mreža: Poljine, Kromolj, Alipašina ulica i Dejzina Bikića.  

   

Na sastanku su razmijenjene informacije i o realizaciji drugih projekata za rehabilitaciju vodovne mreže na lokalitetu Općine Centar.  Sastanak je održan u sali za sastanke, u ulici J. Černija.