Pozivni centar

033 483 400
vijesti

Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata: RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI

19.11.2020 u 14:40

Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:  RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:  RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:  RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:  RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:  RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:  RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:  RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:  RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:  RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI

Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata danas je popravke kvarova na glavnoj vodovodnoj cijevi izvodila u ulicama: Safeta Zajke, Alipašina (kod stadiona “Koševo”), Novopazarska. Kvarovi na priključcima popravljeni su u ulicama: 13. juni, Karpuzova, Mali Kiseljak.

U ulici Gorica izvođeni su radovi na prebacivanju priključaka na novopoloženi cjevovod, prebačena su tri priključka. U ulici Lepenička urađena je veza DN 100/50 a u ulici Maršala Tita ugao ulice Hamze Hume, izvođeni su radovi na izradi priključka. Saniranje iskopa vršeno je u ulicama Ferida Srnje i Alipašina.

U toku su radovi na popravkama kvarova u ulicama: Humska, Brusulje, Kovačevac, Olimpijska a u ulici Menjak vrši se izrada veze DN 100/100mm, prebačen je jedan priključak.