Pozivni centar

033 483 400
vijesti

Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata: RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI

30.07.2020 u 14:55

Danas su uposlenici Službe za održavanje vodovodne mreže i objekata vršili popravke kvarova, aktivnosti na polaganju i izmiještanju cjevovoda, sanacije iskopa.

Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata: RADOVI  NA VODOVODNOJ MREŽI Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata: RADOVI  NA VODOVODNOJ MREŽI Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata: RADOVI  NA VODOVODNOJ MREŽI Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata: RADOVI  NA VODOVODNOJ MREŽI

U ulici Panjina kula popravljen je kvar na cjevovodu profila DN 100 mm, u ulici Vlakovo kvar na cjevovodu DN 150 mm, u ulici Nusreta Šišića Dede kvar na zatvaraču DN 200 mm a u  Blagajskoj kvar na cjevovodu DN 50 mm.

Kvarovi na kućnim priključcima popravljeni su u ulicama: Enesa Herića na dvije lokacije, Izeta Karšića, Mitra Šućura, Muje Šejte, Zeleni ariš i Rogačići.

U ulici Brezanska položeno je 36 metara cjevovoda DN 150 mm. U ulici Put Famosa vršeni su radovi na izmiještanju cjevovoda u sklopu kojih je danas izvršeno polaganje cjevovoda profila DN 200 mm, u dužini od 12 metara.

Također, izvođeni su radovi na sanaciji iskopa na više lokacija.