Pozivni centar

033 483 400
vijesti

Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata: RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI

13.07.2020 u 15:42

 Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:  RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI   Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:  RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI   Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:  RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI   Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:  RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI   Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:  RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI   Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:  RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI

Uposlenici Službe za održavanje vodovodne mreže i objekata danas su u ulici Tvrdica izvršili popravku kvara na glavnoj vodovodnoj cijevi profila DN 80 mm a u ulicama Lasički drum i Balibegovica popravljen je kvar na cijevi profila DN 200 mm. U Alipašinoj ulici, u krugu Zetre, izvršena je popravka kvara na glavnoj vodovodnoj cijevi profila DN 300 mm.

U ulici Alberta Fortisa popravljen je kvar na vodovodnoj cijevi profila DN 300 mm. Na navedenom lokalitetu izvršeno je prebacivanje dva priključka, popravka uličnog ventila i sanacija 100 metara kvadratnih asfaltne površine.

U ulici Pavla Lukača popravljen je kvar na cijevi profila DN 65 mm. Popravka kvara na priključnim cijevima vršena je u ulicama: Mali Sedrenik, Uglješići, Soukbunar mali, Goruša, Ivanjska a u Alipašinoj ulici dotegnuta je spojnica na priključnoj cijevi. U ulici Toplik izvršena je popravka kvara na ventilu.  

U ulici Ahmeda Rizve izvođeni su radovi na uvezivanju novopoloženog cjevovoda, te radovi na ukidanju starog cjevovoda. Radovi na izradi novog priključka na vodovodnu mrežu vršeni su u ulici Tvornička, položeno je 12 metara cijevi profila DN 80 mm.