Pozivni centar

033 483 400
vijesti

Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata: RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI

09.07.2020 u 15:19

Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:  RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:  RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:  RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:  RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:  RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI

U ulici Muhameda ef. Pandže izvršena je popravka kvara na glavnoj vodovodnoj cijevi profila DN 400 mm a u ulici Antuna Hangija popravljen je kvar na cijevi profila DN 100 mm. Popravka kvara na cijevi profila DN 40 mm vršena je u ulici Balibegovica, ugao Balibegovica čikma.

Popravke kvarova na priključnim cijevima izvedene su u ulicama: Sade Hadžića, Ramiza Salčina, Nurudina Gackića, Hotonj IV a u ulicama Olivera Ibrahimovića, Fočanska, Doglodi, kvarovi su popravljeni uz ručni iskop. U ulici Radnička popravljen je kvar na cijevi profila DN 65 mm.  

 

U ulici Ahmeda Rizve izvršeno je prespajanje sedam priključaka na novopoloženi cjevovod a u ulici Grdonj vršeni su radovi na ukidanju starog cjevovoda. Izvođeni su radovi na izradi novog priključka na vodovodnu mrežu u ulici Sedrenik I bataljona.

 

U toku su radovi na popravci kvara na vodovodnim cijevima u ulicama: Avde Palića, Brdo džamija, Iza Hrida. Da bi se pristupilo realizaciji radova na popravci kvara na vodovodnoj cijevi u ulici Iza Hrida, bilo je potrebno, da radnici Elektroprivrede obezbijede betonski stub.

 

Također, na više lokacija vršena je sanacija iskopa.