Pozivni centar

033 483 400
vijesti

Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata: RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI

30.06.2020 u 15:29

Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:  RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:  RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:  RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:  RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:  RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:  RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:  RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:  RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI

Uposlenici Službe za održavanje vodovodne mreže i objekata danas su po planu dnevnih aktivnosti, u ulicama Avde Palića i Muhameda ef. Pandže izvodili radove na prebacivanju priključaka na novopoloženi cjevovod. U ulici Hasana Kaimije vršeni su radovi na uvezivanju novopoloženog cjevovoda a u ulici Armije RBiH radovi na izradi novog priključka na vodovodnu mrežu.

U ulici Ohridska popravljen je kvar na glavnoj vodovodnoj cijevi profila DN 150 mm. U ulicama Doglodske barice, Petra Sinana Šaina i Bregovi izvršene su popravke kvarova na priključcima a u ulici Ruđera Boškovića rekonstrukcija priključka. Zatvarači su popravljeni u ulicama Muftije Džabića i Jarčedoli. U ulici Bajramuša osposobljeni su ulični ventili i izvršena popravka kvara na glavnoj cijevi na tri lokacije. U ulici Fridriha Kacera popravljen je kvar na cjevovodu profila DN 100mm.

Također, vršeni su radovi na sanaciji iskopa i ispiranju cjevovoda u ulici Paje.