Pozivni centar

033 483 400
vijesti

Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata: RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI

22.05.2020 u 16:39

Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata danas je vršila radove na popravljanju kvarova, polaganje cjevovoda, radove na prebacivanju priključaka na novopoloženi cjevovod, izradu veze za ispiranje novopoloženog uslovljenog cjevovoda, saniranje iskopa.

Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata: RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI  Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata: RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI  Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata: RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI  Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata: RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI  Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata: RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI  Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata: RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI  Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata: RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI  Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata: RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI

U ulici Antuna Hangija izvršena je popravka kvara obradom spoja na glavnoj vodovodnoj cijevi, profila DN 100 mm. U ulici Rudnik popravljen je kvar na priključnoj cijevi na tri lokacije. Radovi su vršeni i u ulici Ustanička.  U Rosuljama je izvršeno priključenje  na cijev DN 100 mm a na Kobiljoj glavi popravka priključka.  Izrada veze za ispiranje novopoloženog uslovljenog cjevovoda izvedena je u ulici Mali Kiseljak.

 

Pored radova na popravci kvarova, služba je izvodila i radove na polaganju cjevovoda. U ulici Muhameda ef. Pandže položeno je 60 metara cijevi profila DN 400 mm a u ulici Hasana Kaimije 25,5 metara cjevi profila DN 100 mm. Radovi na prebacivanju priključaka na novopoloženi cjevovod izvođeni su u ulici Nadira Kafedžića. Na više  lokaliteta vršena je sanacija iskopa.   

U toku su radovi na popravci kvara u ulici Mala Berkuša.