Pozivni centar

033 483 400
vijesti

Povodom obilježavanja Dana preduzeća: ODATA POČAST I POLOŽENO CVIJEĆE NA SPOMEN ČESMU

06.12.2019 u 18:21

Povodom obilježavanja Dana preduzeća: ODATA POČAST I POLOŽENO CVIJEĆE NA SPOMEN ČESMU Povodom obilježavanja Dana preduzeća: ODATA POČAST I POLOŽENO CVIJEĆE NA SPOMEN ČESMU Povodom obilježavanja Dana preduzeća: ODATA POČAST I POLOŽENO CVIJEĆE NA SPOMEN ČESMU Povodom obilježavanja Dana preduzeća: ODATA POČAST I POLOŽENO CVIJEĆE NA SPOMEN ČESMU Povodom obilježavanja Dana preduzeća: ODATA POČAST I POLOŽENO CVIJEĆE NA SPOMEN ČESMU Povodom obilježavanja Dana preduzeća: ODATA POČAST I POLOŽENO CVIJEĆE NA SPOMEN ČESMU Povodom obilježavanja Dana preduzeća: ODATA POČAST I POLOŽENO CVIJEĆE NA SPOMEN ČESMU Povodom obilježavanja Dana preduzeća: ODATA POČAST I POLOŽENO CVIJEĆE NA SPOMEN ČESMU Povodom obilježavanja Dana preduzeća: ODATA POČAST I POLOŽENO CVIJEĆE NA SPOMEN ČESMU Povodom obilježavanja Dana preduzeća: ODATA POČAST I POLOŽENO CVIJEĆE NA SPOMEN ČESMU Povodom obilježavanja Dana preduzeća: ODATA POČAST I POLOŽENO CVIJEĆE NA SPOMEN ČESMU Povodom obilježavanja Dana preduzeća: ODATA POČAST I POLOŽENO CVIJEĆE NA SPOMEN ČESMU Povodom obilježavanja Dana preduzeća: ODATA POČAST I POLOŽENO CVIJEĆE NA SPOMEN ČESMU Povodom obilježavanja Dana preduzeća: ODATA POČAST I POLOŽENO CVIJEĆE NA SPOMEN ČESMU Povodom obilježavanja Dana preduzeća: ODATA POČAST I POLOŽENO CVIJEĆE NA SPOMEN ČESMU Povodom obilježavanja Dana preduzeća: ODATA POČAST I POLOŽENO CVIJEĆE NA SPOMEN ČESMU Povodom obilježavanja Dana preduzeća: ODATA POČAST I POLOŽENO CVIJEĆE NA SPOMEN ČESMU

 

U prisustvu porodica šehida i poginulih zaposlenika, Uprave, predstavnika Sindikalnog odbora, zaposlenika KJKP”VIK”, danas je učenjem fatihe i minutom šutnje odata počast i položeno cvijeće na Spomen česmu u krugu preduzeća, u ulici Jaroslava Černija br.8.

Tom prilikom, prisutnim su se obratili Enver Hadžiahmetović, direktor KJKP”VIK” i Rasim Ljucević, predsjednik Sindikalnog odbora preduzeća.

Nikada nećemo zaboraviti naše zaposlenike, koji su dali svoje živote braneći domovinu. Da nije bilo naših branilaca ne bi bilo ni države, ni nas danas. Direktor Hadžiahmetović i predsjednik Sindikata Ljucević, zahvalili su se svima, koji su danas svojim prisustvom dali podršku šehidskim porodicama i pokazali da nikada neće biti sami i zaboravljeni. Direktor je između ostalog naglasio, da su vrata ove firme za njih uvijek otvorena.

Sindikalni  odbor  i  Uprava  preduzeća  organizovali  su  prijem  šehidskim  porodicama  u poslovnim prostorijama  preduzeća. Ovo  je  bila  i  prilika da se popije zajednička kahva. Uprava preduzeća je na ovaj način iskazala svoju odgovornost i poštovanje prema šehidima i njihovim porodicama.