Pozivni centar

033 483 400
vijesti

Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata: POPRAVKE KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI

02.12.2019 u 15:44

Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:   POPRAVKE KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:   POPRAVKE KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI

Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata danas je vršila aktivnosti na popravci kvarova i radove u okviru NRW projekta, izradu novog priključka na vodovodnu mrežu, polaganje cjevovoda, uvezivanje novopoloženog cjevovoda, prebacivanje priključaka na novopoložene cjevovode, radove na ispiranju cjevovoda.

 

Na dvije lokacije u ulici Reisa Fehima Spahe izvedeni su radovi na izmjeni i osposobljavanju zatvarača profila DN 100 mm a popravljen je i kvar na cjevovodu u ulici Poledine. U ulicama Obhodža i Zmajevac izvedeni su radovi na osposobljavanju zatvarača profila DN 80 mm.

Kvar na kućnom priključku popravljen je u ulici Bare kod Stupa. Izrada novog priključka na vodovodnu mrežu vršena je na lokaciji Stupske petlje. Radovi na uvezivanju novopoloženog uslovljenog cjevovoda profila DN 200 mm izvedeni su na lokaciji Bjelašnica-Babin Do. Radovi na prebacivanju priključaka na novopoložene cjevovode vršeni su u ulicama Safeta Zajke i Avde Palića. Radovi na polaganju cjevovoda DN 500 mm i DN 200 mm izvedeni su u ulici Kranjčevićeva, dok su u ulici Grdonj započeti radovi na polaganju cjevovoda profila DN 100 mm.