Pozivni centar

033 483 400
vijesti

Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata: POPRAVKE KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI

09.10.2019 u 16:29

Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:   POPRAVKE KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:   POPRAVKE KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI

Danas su ekipe ViK-a izvodile radove na popravci kvarova na 16 lokacija. Na dvije lokacije u ulici Haldivode izvršena je popravka kvara na cjevovodu profila DN 150mm i izmjena zatvarača profila DN 150mm. Kvar na cjevovodu profila DN 150mm popravljen je u ulici Hadžijska ravan. Kvar na cjevovodu profila DN 400mm popravljen je u ulici Muhameda ef Pandže dok je u ulici Škaljin sokak popravljen kvar na cjevovodu profila DN 125mm. U ulici Porodice Ribar popravljen je kvar na cjevovodu profila DN 100mm. 

Kvarovi na kućnim priključcima popravljeni su u ulicama: Bistrički put, Vidovci, Očaktanum, Put Famosa, Radenka Abazovića i Jukićeva. 

Pored radova na popravci kvarova, služba je izvodila i radove na prebacivanju priključaka na novopoloženi cjevovod u ulici Stara cesta u naselju Semizovac, zatim radove na izradi priključaka u naselju Rakovica te radove na uvezivanju novopoloženog cjevovoda u ulici Štrosmajerova. U ulici Hendekuša izvedeni su radovi na ispiranju cjevovoda.