Pozivni centar

033 483 400
vijesti

Rekonstrukcija vodovodne mreže u ulici Koševo: U TOKU RADOVI NA PRESPAJANJU PRIKLJUČAKA

13.09.2019 u 16:44

Rekonstrukcija vodovodne mreže u ulici Koševo: U TOKU RADOVI NA PRESPAJANJU PRIKLJUČAKA Rekonstrukcija vodovodne mreže u ulici Koševo: U TOKU RADOVI NA PRESPAJANJU PRIKLJUČAKA Rekonstrukcija vodovodne mreže u ulici Koševo: U TOKU RADOVI NA PRESPAJANJU PRIKLJUČAKA Rekonstrukcija vodovodne mreže u ulici Koševo: U TOKU RADOVI NA PRESPAJANJU PRIKLJUČAKA Rekonstrukcija vodovodne mreže u ulici Koševo: U TOKU RADOVI NA PRESPAJANJU PRIKLJUČAKA

U toku su završni radovi na rekonstrukciji vodovodne mreže u ulici Koševo. Nakon što su izvršeni radovi na ispiranju cjevovoda, danas se vode aktivnosti na prespajanju priključaka i uvezivanju jednog dijela novopoloženog cjevovoda u postojeći sistem vodosnabdijevanja.

 

Danas su radove obišli ministar komunalne privrede i infrastrukture Kantona Sarajevo, Srđan Mandić i članovi Uprave KJKP “ViK”d.o.o. Sarajevo.

 

Podsjećamo, investitor radova je Ministarstvo komunalne privrede i infrastrukture KS, zajedno sa Općinom Centar, izvođač zemljanih radova je firma Grakop d.o.o.  a montažne radove izvodilo je KJKP “Vodovod i kanalizacija” d.o.o. Sarajevo.

 

Sutra se planira završetak svih radova na rekonstrukciji vodovodne mreže.