Pozivni centar

033 483 400
vijesti

Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata: POPRAVKE KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI

12.09.2019 u 21:11

Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata: POPRAVKE KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata: POPRAVKE KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata: POPRAVKE KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI

Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata danas je izvodila radove na popravci kvarova na 15 lokacija. U ulici Vilsonovo šetalište popravljen je kvar na cjevovodu profila DN 500 mm. Kvar na cjevovodu DN 80 mm popravljen je u ulici Porodice Ribar. Kvar je popravljen ugradnjom reparaturne spojnice. U ulici Zahira Panjete popravljen je kvar na cjevovodu profila DN 80 mm, izmjenom oštećenog dijela cjevovoda i ugradnjom multi joint spojnica. U ulici Bulevar Mimar Sinana izvedeni su radovi na izmjeni zatvarača DN 200 mm, dok je u ulici Škaljin sokak izvršena izmjena zatvarača profila DN 200 mm. Kvarovi na kućnim priključcima popravljeni su u ulici Dobroševička na dvije lokacije.

Pored radova na popravci kvarova, služba je izvodila radove i na uvezivanju novopoloženog cjevovoda u ulici Varaždinska, zatim radove na izradi veza u ulici Zaima Imamovića, te radove na ispiranju cjevovoda u ulici Koševo.