Pozivni centar

033 483 400
vijesti

Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata: POPRAVKE KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI

17.07.2019 u 21:27

Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:  POPRAVKE KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:  POPRAVKE KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:  POPRAVKE KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI

Danas su ekipe ViK-a izvodile radove na opravci kvarova na 17 lokacija. U ulici Panjina Kula i Trebevićka opravljeni su kvarovi na cjevovodima profila DN 100 mm, koji su sanirani obradom spojeva. 

U ulici Vlakovo opravljen je kvar na cjevovodu profila DN 80 mm. Na drugoj lokaciji u istoimenoj ulici izvedeni su radovi na iznalaženju i osposobljavanju zatvarača DN 200 mm. 

Na području općine Stari Grad u ulici Jarčedoli izvršena je opravka kvara na cjevovodu profila DN 80mm, a u ulici Goloderica izvršena je opravka kvara na cjevovodu profila DN 350 mm. 

Radovi na opravci kvarova na kućnim priključcima izvedeni su u ulicama Smaila Šikala, Humka, Patriotske Lige, Ramiza Salčina, Vahide Maglajlić, Trebevićka, Menjak i Tukovi. 

Pored navedenih radova na opravci kvarova služba je izvodila i radove na izradi veze novopoloženog cjevovoda na postojeću vodovodnu mrežu kao i radove na prebacivanju priključka u ulici Stari drum. Radovi na izradi privremene veze, formiranju ispirnog mjesta i ispiranje novopoloženog cjevovoda izvedeni su u ulici Branislava Nušića. Radovi na izradi novog priključka izvedeni su u ulici Joze Penave.