Pozivni centar

033 483 400
vijesti

Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata: POPRAVKE KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI

16.07.2019 u 20:29

Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:   POPRAVKE KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:   POPRAVKE KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:   POPRAVKE KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:   POPRAVKE KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI

Danas su ekipe ViK-a vršile opravke kvarova na 14 lokacija. 
Kvar na cjevovodu profila DN 80 mm u ulici 8. Mart opravljen je izmjenom oštećenog dijela cjevovoda i ugradnjom multi joint spojnica. 
U ulici Milana Preloga kvar na cjevovodu profila DN 100mm saniran je obradom spoja, a u ulici Himze Polovine izvedeni su radovi na iznalaženju i osposobljavanju zatvarača DN 80 mm i hidranta.

 U ulici Avde Palića kvar na cjevovodu DN 100 mm saniran je ugradnjom reparaturne spojnice. Radovi na opravci kvara na cjevovodu profila DN 100 mm izvedeni su u ulici Panjina Kula. 

Opravke kvarova na kućnim priključcima izvršene su u ulicama Dejzina Bikića, Humačka ploča, Grdonj, Ruđera Boškovića, Braće Fazlić i Alibega Firdusa. 

Pored navedenih radova na opravci kvarova, služba je izvela radove na izradi priključka u ulici Bačići. U ulici Stari drum izvedeni su radovi na izradi veza novopoloženog cjevovoda sa postojećom vodovodnom mrežom. 
Radovi na ispiranju novopoloženog cjevovoda izvedeni su u ulici Ispod Budakovića.