Pozivni centar

033 483 400
vijesti

Pogon „Kanalizacija“: ZAVRŠENI RADOVI NA IZRADI FEKALNOG PRIKLJUČKA

15.07.2019 u 15:39

Pogon „Kanalizacija“:   ZAVRŠENI RADOVI NA IZRADI FEKALNOG PRIKLJUČKA Pogon „Kanalizacija“:   ZAVRŠENI RADOVI NA IZRADI FEKALNOG PRIKLJUČKA Pogon „Kanalizacija“:   ZAVRŠENI RADOVI NA IZRADI FEKALNOG PRIKLJUČKA Pogon „Kanalizacija“:   ZAVRŠENI RADOVI NA IZRADI FEKALNOG PRIKLJUČKA Pogon „Kanalizacija“:   ZAVRŠENI RADOVI NA IZRADI FEKALNOG PRIKLJUČKA Pogon „Kanalizacija“:   ZAVRŠENI RADOVI NA IZRADI FEKALNOG PRIKLJUČKA Pogon „Kanalizacija“:   ZAVRŠENI RADOVI NA IZRADI FEKALNOG PRIKLJUČKA

Služba za održavanje kanalizacione mreže i objekata, danas je, između ostalog, po planiranoj dinamici realizovala i radne aktivnosti koje je počela krajem prošle sedmice, na izradi fekalnih priključaka. Mnoge radne aktivnosti bile su i na popravkama i održavanju kanalizacione mreže.

 

U ulici Mihrivode br. 70 A, radnici su pristupili izradi fekalnog kanalizacionog priključka. U dužini od tri metra položen je kanal profila 125 mm. Radovi su završeni.

 

U kontinuitetu su nastavljeni i radovi u ulici Maguda br.14. Nakon čišćenja, pročepljenja i snimanja kanalizacije na ovom lokalitetu, danas se radilo na izradi revizionog okna i ugradnji nepovratne klapne. Radovi se nastavljaju i sutra.

 

U ulici Lepenička br. 116, završeni su radovi na izradi fekalnog kanalizacionog priključka.

 

Odjeljenje za održavanje kanalske mreže, objekata i hitne intervencije, vršilo je radove na pročepljenju i čišćenju kanala i slivnika na više lokaliteta u gradu. Između ostalog, u ulici Eniza Cocalića, Luja Pastera, Ilirska i Azize Šaćirbegović, izvršeno je mašinsko čišćenje i pročepljenje slivnika, čišćenje šahta u Tešanjskoj a crpanje septičke jame izvršeno je u ulici Bačići br.3.