Pozivni centar

033 483 400
vijesti

Služba za održavanje kanalizacione mreže i objakata: RADOVI NA IZRADI FEKALNIH PRIKLJUČAKA

20.05.2019 u 15:59

Služba za održavanje kanalizacione mreže i objakata:  RADOVI NA IZRADI FEKALNIH PRIKLJUČAKA Služba za održavanje kanalizacione mreže i objakata:  RADOVI NA IZRADI FEKALNIH PRIKLJUČAKA Služba za održavanje kanalizacione mreže i objakata:  RADOVI NA IZRADI FEKALNIH PRIKLJUČAKA Služba za održavanje kanalizacione mreže i objakata:  RADOVI NA IZRADI FEKALNIH PRIKLJUČAKA Služba za održavanje kanalizacione mreže i objakata:  RADOVI NA IZRADI FEKALNIH PRIKLJUČAKA

Danas, po planiranoj radnoj dinamici,  radnici Službe za održavanje kanalizacione mreže i objekata, vršili su montažne radove na separatnom prikljucku u ulici Hrasnička cesta br.6.

Duzina fekalnog i atmosferskog priključka je po 8 metara, ukupno 16 metara. Priključci se izvode cijevima od centrifugalnog poliestera profila 200 mm sa zaštitnom cijevi 300 mm.

 

Na istom lokalitetu, u ulici Hrasnička cesta bb., pristupilo se izradi fekalnog priključka.

Pripremni radovi su počeli u petak, a radilo se i u subotu. Fekalni priključak se izvodi cijevima od centrifugalnog poliestera profila 150 mm sa zaštitnom cijevi 200 mm, dužine 18 metara.