Pozivni centar

033 483 400
vijesti

Služba održavanja kanalizacione mreže i objekata: RADOVI NA KANALIZACIONOJ MREŽI

20.06.2022 u 14:13

Služba održavanja kanalizacione mreže i objekata: RADOVI NA KANALIZACIONOJ MREŽI Služba održavanja kanalizacione mreže i objekata: RADOVI NA KANALIZACIONOJ MREŽI Služba održavanja kanalizacione mreže i objekata: RADOVI NA KANALIZACIONOJ MREŽI Služba održavanja kanalizacione mreže i objekata: RADOVI NA KANALIZACIONOJ MREŽI

Odjeljenje za popravku i rekonstrukciju kanala, nastavilo je radove na rekonstrukciji dijela uličnog kanala, koji se vrše u ulici Francuske revolucije. U toku dana ugrađeno je 3,5 metara poliesterske cijevi DN 300 mm i prespojena su dva priključka. Također je izrađeno i revizono okno na atmosferskom kanalu.

 

Na lokalitetu Boguševac vrše se radovi na popravci uličnog kanala a u ulici Želimira Vidovića Kelija vrše se radovi na montaži separatnog priključka.

 

U ulici Hamdije Kreševljakovića vršeni su radovi na obradi  četiri  spoja na reviziono okno.

 

Odjeljenje za održavanje kanalske mreže, objekata i hitne intervencije, vrši radove na čišćenju i pročepljenju kanala i slivnika, te sapiranje javnih površina na lokalitetu Stari Grad, kao i druge aktivnosti na najavljenim lokalitetima.