Pozivni centar

033 483 400
vijesti

Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata: RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI

20.01.2022 u 14:34

Ekipe Službe za održavanje vodovodne mreže i objekata danas su pored popravke kvarova na vodovodnoj mreži, vršile i isključenja potrošača radi dugovanja, radove na sanaciji iskopa na više lokacija.

Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:  RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:  RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:  RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:  RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:  RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:  RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:  RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:  RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:  RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:  RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI

U ulici Baruthana popravljen je kvar na dvije lokacije i to na glavnoj cijevi DN 200 mm, kao i na uglu ulica Baruthana i Škaljin sokak. Kvar na glavnoj cijevi popravljen je u ulicama  Sarajevskih  gazija, Musluk česma a kvarovi na priključku u ulicama Evlije Čelebije i Olovska.

U ulici Alipašina vršeni su radovi na isključenju potrošača radi dugovanja, skinut je vodomjer i blindovana priključna cijev. U ulici Zvornička urađeno je odleđivanje cijevi.

U toku su radovi na popravkama kvarova na vodovodnoj mreži u ulicama: Reisa Fehima Spahe, ispod br. 32, u ulici Azize Šaćirbegović gdje je osposobljeno i čvorište a u ulici Avde Hume radove otežava veliki broj podzemnih instalacija. Također, u toku su i radovi u ulici Vreoca, gdje je došlo do kvara na distributivnom cjevovodu DN 300 mm.