Pozivni centar

033 483 400
vijesti

Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata: POPRAVKE KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI

08.04.2019 u 19:39

Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:   POPRAVKE KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:   POPRAVKE KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:   POPRAVKE KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:   POPRAVKE KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:   POPRAVKE KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI

Dana 08.04.2019.godine, Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata vršila je popravke kvarova na više lokacija. U ulici Aleje Bosne Srebrene kvar na vodovodnoj mreži popravljen je izmjenom zatvarača DN 65 mm i osposobljavanjem zatvarača DN 80 mm i podzemnog hidranta.

Na lokalitetu Branka Galeba, došlo je do loma distributivnog cjevovoda te je kvar saniran ugradnjom reparaturne spojnice profila DN 100 mm. U ulici Numan paše Ćuprilića popravka kvara izvedena je rasijecanjem cjevovoda DN 100 mm, izmjenom dijela cijevi i ugradnjom multi joint spojnica.

Pored radova na popravkama kvarova, Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata nastavila je radove na rekonstrukciji vodovodne mreže u ulici Kovači, gdje je položeno 18 m cjevovoda profila DN 100 mm i formiranja čvorišta DN 100/100 mm.