Pozivni centar

033 483 400
vijesti

Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata: POPRAVKE KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI

17.06.2021 u 14:31

Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata: POPRAVKE KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata: POPRAVKE KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata: POPRAVKE KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI

Na Trgu solidarnosti vrše se radovi na prebacivanju priključaka na novopoloženi cjevovod. U toku je izrada dva priključka DN 80.

U ulici Dejzina Bikića, nakon radova na polaganju cjevovoda DN 100, danas je vršena tlačna proba i radovi na sanaciji iskopa.

 

U ulicama Rosulje VI br. 8 i Devet šehida, vrše se radovi na izradi priključka DN 25/100, a radovi na izradi bajpasa i ugradnji mjerača protoka u ulici Husrefa Redžića. 

 

Radovi na popravci priključaka na vodovodnoj mreži vršeni su u ulicama Harisa Čampare i Doglodske barice, popravka uličnog ventila vrši se u ulici Jahiela Fincija a popravka zapora u ulici Velika aleja. U ulici Fridriha Kacera vrše se radovi na popravci kvara na glavnoj vodovodnoj cijevi DN 100.

 

Pored navedenih aktivnosti, u toku su radovi na popravkama kvarova na vodovodnoj cijevi i u ulicama Kalemova, Tepebašina i Medresa. Jedna ekipa izvodi radove na sanaciji iskopa na više lokacija.