Pozivni centar

033 483 400
vijesti

Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata: POPRAVKE KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI

21.03.2019 u 21:58

Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:  POPRAVKE KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:  POPRAVKE KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:  POPRAVKE KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:  POPRAVKE KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:  POPRAVKE KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI

Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata danas 21.03.2019. godine vršila je popravke kvarova na 15 lokacija.

U ulicama Trg Heroja i Nusreta Fazlibegovića kvarovi na glavnom cjevovodu profila DN 100 mm sanirani su obradom spojeva.

Na lokaciji Kobilja Glava kvar na cjevovodu opravljen ugradnjom reparaturne spojnice DN 50 mm. U ulici Betanija vršena je popravka kvara na cjevovodu profila DN 300 mm, kvar saniran obradom spoja, dok je u ulici Himze Polovine i Vlakovo izvršena zamjena podzemnog hidranta profila DN 80 mm.

Pored radova na popravkama kvarova izvođeni su radovi na prebacivanju priključaka na području rezervoara Božići i Stubline.

Trenutno ekipe izvode radove na vezivanju cjevovoda profila DN 700 mm u ulici Rustempašina.a prebacivanju priključaka na području rezervoara Božići i Stubline. Trenutno ekipe izvode radove na vezivanju cjevovoda profila DN 700 mm u ulici Rustempašina.