Pozivni centar

033 483 400
vijesti

U Rustempašinoj ulici: RADOVI U TOKU

21.03.2019 u 16:44

U Rustempašinoj ulici: RADOVI U TOKU U Rustempašinoj ulici: RADOVI U TOKU U Rustempašinoj ulici: RADOVI U TOKU U Rustempašinoj ulici: RADOVI U TOKU U Rustempašinoj ulici: RADOVI U TOKU U Rustempašinoj ulici: RADOVI U TOKU U Rustempašinoj ulici: RADOVI U TOKU U Rustempašinoj ulici: RADOVI U TOKU

 

 

21.03.2019. godine - U jutarnjim satima u Rustempašinoj ulici, započele su aktivnosti na vezivanju potisnog cjevovoda DN 700 mm dužine oko 190 metara, tačnije od zgrade policije do iza mosta u pravcu kružnog toka na Ilidži.

 

Naime, radi se o vrlo važnom potisnom cjevovodu "Bačevo-Alipašin most" prečnika 700 mm, pa se ovi radovi izvode paralelno na oba kraja cjevovoda te su i ekipe pojačane. Uključena je sva potrebna mehanizacija a angažovane su Služba za proizvodnju i distribuciju vode, Služba za održavanje mreže i objekata, Služba za mašinsko održavanje i Sanitarna služba.

 

Napominjemo da su ekipe KJKP "ViK"-a jutros od 5 sati na terenu, te ulažu sve napore kako bi se ovi radovi priveli kraju i kako bi se uspostavila normalizacija u vodosnabdijevanju.

 

Ovim putem molimo potrošače za strpljenje i razumijevanje.