Pozivni centar

033 483 400
vijesti

Služba za održavanje kanalizacione mreže i objekata: RADOVI NA IZRADI KANALIZACIONIH PRIKLJUČAKA

07.05.2021 u 13:55

Služba za održavanje kanalizacione mreže i objekata: RADOVI NA IZRADI KANALIZACIONIH PRIKLJUČAKA Služba za održavanje kanalizacione mreže i objekata: RADOVI NA IZRADI KANALIZACIONIH PRIKLJUČAKA Služba za održavanje kanalizacione mreže i objekata: RADOVI NA IZRADI KANALIZACIONIH PRIKLJUČAKA Služba za održavanje kanalizacione mreže i objekata: RADOVI NA IZRADI KANALIZACIONIH PRIKLJUČAKA Služba za održavanje kanalizacione mreže i objekata: RADOVI NA IZRADI KANALIZACIONIH PRIKLJUČAKA

Služba za održavanje kanalizacione mreže i objekata, danas je vršila radove na izradi kanalizacionih priključaka na nekoliko lokacija.

 

U ulicama Bregovi br. 10, Zabosnice br.62 i Rogačići br.9, tokom dana, urađeni su kanalizacioni priključci keramičkim cijevima DN 150 mm u dužini tri metra.

 

Također, u ulici Rogačići br. 3 urađen je priključak poliesterskim cijevima DN 200 mm u dužini dva metra.

 

Odjeljenje za održavanje kanalske mreže, objekata i hitne intervencije  vrši radove na pročepljenju i čišćenju kanala i slivnika u ulicama: Teheranski trg, Jahiela Fincija, Krste Hegedušića, Geteova, Trg nezavisnosti, Husrefa Redžića i Kurta Schorka a čišćenje šahtova u ulicama Smaila Šikala i Berkuša mala. Crpanje septičke jame vrši se u ulicama Bačići i Rakovička.