Pozivni centar

033 483 400
vijesti

Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata: POPRAVKE KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI

19.03.2019 u 17:50

Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:  POPRAVKE KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:  POPRAVKE KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:  POPRAVKE KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI

 

 

Dana 19.03.2019. godine Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata vršila je popravke kvarova na 18 lokacija. Na adresi Muvedina Ramovića izvršeno je iznalaženje i osposobljavanje zatvarača profila DN 150 mm. U ulici Boraca Zlatišta kvarovi su opravljeni na više lokacija. Kvarovi su sanirani izmjenom zatvarača profila DN 80 mm, zatim obradom spoja na glavnom cjevovodu profila DN 65 mm, te opravkom priključka na vodovodnu mrežu.

U ulici Splitska, kvar na glavnom cjevovodu profila DN 2” saniran je ugradnjom spojnica i izmjenom oštećenog dijela cjevovoda.

Također, ekipe Službe za održavanje vodovodne mreže i objekata vršile su radove i na isključenju potrošača iz sistema vodosnabdijevanja zbog neplaćanja komunalne usluge na dvije lokacije.  Isključenje potrošača izvedeno je na adresama Alibega Firdusa i Kraljice Jelene.