Pozivni centar

033 483 400
vijesti

Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata: RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI

14.04.2021 u 14:46

Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:  RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:  RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:  RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:  RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:  RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:  RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI

Ekipe Službe za održavanje vodovodne mreže i objekata su po planu dnevnih aktivnosti vršile popravljanje kvarova i radove u okviru NRW projekta.

U ulici Kupreška nastavljeni su radovi na polaganju cjevovoda DN 100, danas je položeno 17  metara cjevovoda, ugrađen organak 100/80, izvršena sanacija trase.

 

Popravke kvarova na glavnoj vodovodnoj cijevi danas su vršene u ulicama: Jukićeva, Generala Izeta Nanića, Trg djece Dobrinje. Isključenje potrošača izvedeno je u ulici Put Famosa a u ulici Ivana Cankara blindovan je priključak. U ulici Tijesna izvršena je popravka ventila, u ulici Kovačeva ulični ventil je osposobljen i urađena je izmjena prvog ventila u šahtu.

 

U toku su radovi na popravci kvara na vodovodnoj cijevi u ulici Mustafe Kamerića, te u ulici Ruđera Boškovića, gdje se vrši zamjena dva zatvarača DN 200 mm.