Pozivni centar

033 483 400
vijesti

Služba za održavanje kanalizacione mreže i objekata: RADOVI NA KANALIZACIONOJ MREŽI

08.03.2021 u 17:12

Služba za održavanje kanalizacione mreže i objekata:  RADOVI NA KANALIZACIONOJ MREŽI Služba za održavanje kanalizacione mreže i objekata:  RADOVI NA KANALIZACIONOJ MREŽI

Uposlenici Službe za održavanje kanalizacione mreže i objekata i danas su vršili radove na izradi separatnih priključaka u ulici Hotonj IV i ulici Branilaca Hotonja.

U toku dana urađena su dva priključka. Jedan priključak izveden je u dužini od devet metara, poliesterskom cijevi DN 200mm a dužina drugog priključka iznosi tri metra i urađen je  keramičkom cijevi DN 150 mm.

 

Odjeljenje za održavanje kanalske mreže, objekata i hitne intervencije vršilo je radove po planu dnevnih aktivnosti. Pročepljenje i čišćenje kanala izvedeno je u ulicama: Dejzina Bikića, Branilaca Šipa, Šipska, Andreja Andrejevića, Grbavička i Adema Buće. Mašinsko čišćenje i pročepljenje slivnika vršeno je u ulicama Hrasnička cesta, ručno čišćenje slivnika u ulicama Ispod oraha i Ispod grada, crpanje septičkih jama u ulici Ljubina i u Lukavici a crpanje taložnika na Butilama.