Pozivni centar

033 483 400
vijesti

Služba za održavanje kanalizacione mreže i objekata: RADOVI NA KANALIZACIONOJ MREŽI

19.10.2020 u 15:38

Služba za održavanje kanalizacione mreže i objekata: RADOVI NA KANALIZACIONOJ MREŽI Služba za održavanje kanalizacione mreže i objekata: RADOVI NA KANALIZACIONOJ MREŽI Služba za održavanje kanalizacione mreže i objekata: RADOVI NA KANALIZACIONOJ MREŽI

Služba za održavanje kanalizacione mreže i objekata danas je, u ulici Baruthana na br. 94 i br. 96,  vršila radove na montaži dva kanalizaciona priključka u dužini po dva metra keramičkim cijevima DN 150 mm.

 

U ulici Bakije Sokak vršeni su radovi na rekonstrukciji uličnog kanala DN 300 mm. Tokom dana urađena je montaža poliesterske cijevi DN 300 mm dužine šest metara i prespojen je postojeći priključak.

 

Radovi na izradi separatnog priključka vršeni su na lokalitetu Hotonj IV. Priključak se radio poliesterskim cijevima DN 150 mm u dužini šest metara.

 

Odjeljenje za održavanje kanalske mreže, objekata i hitne intervencije, vršilo je radove na mašinskom čišćenju i pročepljenju kanala i slivnika, kao i crpanje septičkih jama na više lokaliteta u gradu.