Pozivni centar

033 483 400
vijesti

Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata: POPRAVKE KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI

07.07.2020 u 14:43

Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:  POPRAVKE KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:  POPRAVKE KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:  POPRAVKE KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:  POPRAVKE KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:  POPRAVKE KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:  POPRAVKE KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:  POPRAVKE KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:  POPRAVKE KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI

 

Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata je danas na lokalitetu Dobrinje, pp gimnazije, izvršila popravku kvara na glavnoj vodovodnoj cijevi profila DN 400mm. U ulici Safvet-bega Bašagića izvedena je popravka kvara na glavnoj vodovodnoj cijevi profila DN 150mm a na lokalitetu Ugorsko III i u ulici Alije Nametka popravljeni su kvarovi na cijevi profila DN 200mm.  

U ulicama: Nedžada Musića, Jošanica gornja, Alipašina, Mihrivode, Vidovci, izvršene su  popravke kvarova na priključcima. Na Bjelašnici, Babin do, blindovan je gradilišni priključak, u ulici Dr. Halid-bega Hrasnice izvršeno je iznalaženje uličnih kapa a u ulici Ramiza Salčina osposobljen je ulični ventil.  

U ulici Blažujski drum izvođeni su radovi na uvezivanju novopoloženog uslovljenog cjevovoda DN 150mm a u Nahorevskoj radovi na izradi novog priključka na vodovodnu mrežu. U ulici Avde Palića vršeno je prespajanje i prebacivanje priključaka, kao i radovi na ukidanju dijela starog cjevovoda.

Također, na više lokacija vršena je sanacija iskopa.

U toku su radovi na popravci kvara na glavnoj vodovodnoj cijevi u ulici Nusreta Fazlibegovića.