Pozivni centar

033 483 400
vijesti

Služba za održavanje kanalizacione mreže i objekata: RADOVI NA KANALIZACIONOJ MREŽI

06.07.2020 u 14:05

Služba za održavanje kanalizacione mreže i objekata:  RADOVI NA KANALIZACIONOJ MREŽI Služba za održavanje kanalizacione mreže i objekata:  RADOVI NA KANALIZACIONOJ MREŽI Služba za održavanje kanalizacione mreže i objekata:  RADOVI NA KANALIZACIONOJ MREŽI Služba za održavanje kanalizacione mreže i objekata:  RADOVI NA KANALIZACIONOJ MREŽI

Uposlenici Službe za održavanje kanalizacione mreže i objekata danas su u su u ulici Bregovi na broju 63 i broju 65 završili radove na izradi dva kanalizaciona fekalna priključka dužine 3,5 metara i 4,5 metara. Priključci su rađeni cijevima od centrifugalnog poliestera, profila DN 150 mm. U ulici Brezanska vršena je montaža separatnog kanalizacionog priključka.

 

Odjeljenje za održavanje kanalske mreže, objekata i hitne intervencije, danas je po planu dnevnih aktivnosti vršilo radove na mašinskom čišćenju i pročepljenju slivnika u ulicama: Paromlinska, Feriza Merzuka, Ćamila Marića. U ulici Uzunovića sokak vršeno je pročepljenje priključnog kanala a crpanje podruma u ulici Potok. Aktivnosti na ručnom čišćenju podužnih rešetki koje su vršene na lokalitetu Trg ZAVNOBiH-a nastavljaju se i narednih dana.