Pozivni centar

033 483 400
vijesti

Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata: RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI

26.05.2020 u 15:03

Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata danas je vršila radove na popravljanju kvarova, radove na tlačnoj probi dijela novopoloženog cjevovoda, polaganje cjevovoda, prebacivanje priključaka na novopoloženi cjevovod.

Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:  RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:  RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:  RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:  RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:  RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI

U ulici Grdonj vršeni su radovi na tlačnoj probi dijela novopoloženog cjevovoda, profila DN 100 mm. Da sada je položeno 370 metara cjevovoda, radovi se nastavljaju.

U ulici Hasana Kaimije vrše se radovi na polaganju cjevovoda profila DN 100 mm. U ulicama Muhameda ef. Pandže izvode se radovi na polaganju cjevovoda profila DN 400 mm a u ulici Teočačka radovi na polaganju cjevovoda profila DN 300 mm.

Radovi na prebacivanju priključaka vršeni su u ulici Nadira Kafedžića.

U ulici Kamenolom, na dvije lokacije, izvršeni su radovi na popravci kvara na priključnoj cijevi.

Popravke kvarova izvršene su i u ulicama Gornji Velešići, Briješće brdo na dvije lokacije, Nalina, Bistrik brijeg.

Također,  na više lokacija izvođena je sanacija iskopa.