Pozivni centar

033 483 400
vijesti

Služba za održavanje kanalizacione mreže i objekata: RADOVI NA IZRADI FEKALNOG PRIKLJUČKA

18.05.2020 u 15:36

Služba za održavanje kanalizacione mreže i objekata:  RADOVI NA IZRADI FEKALNOG PRIKLJUČKA Služba za održavanje kanalizacione mreže i objekata:  RADOVI NA IZRADI FEKALNOG PRIKLJUČKA Služba za održavanje kanalizacione mreže i objekata:  RADOVI NA IZRADI FEKALNOG PRIKLJUČKA Služba za održavanje kanalizacione mreže i objekata:  RADOVI NA IZRADI FEKALNOG PRIKLJUČKA Služba za održavanje kanalizacione mreže i objekata:  RADOVI NA IZRADI FEKALNOG PRIKLJUČKA

Služba za održavanje kanalizacione mreže i objekata, danas je, u ulici Zabosnica br.8, vršila radove na izradi fekalnog priključka profila 150 mm u dužini tri metra. Priključak se izvodi keramičkim cijevima.

U ulici Brezanska nastavljeni su radovi na montaži separatnih priključaka. Danas su urađene dva priključka.

Na uglu ulica Zagrebačke i Trnovske izršena je zamjena kanalizacionog poklopca.

Odjeljenje za održavanje kanalske mreže, objekata i hitne intervencije, vrši radove na pročepljenju i čišćenju kanala u ulicama Tabašnica, Zmaja od Bosne, Ruđera Boškovića, Bakarevića, Šanac. Mašinsko čišćenje i pročepljenje slivnika vrši se u ulici Hakije Kulenovića a ručno čišćenje slivnika u ulici Alifakovac. Sapiranje prokopa vrši se u ulicama Hasana Bibera, Mustafe Behmena, Omera Kovača, Mjedenica. Crpanje separatora planirno je u ulici Muhameda ef. Pandže a septičkih jama u ulicama Zenik i Halilovići.