Pozivni centar

033 483 400
vijesti

Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata: POPRAVKE KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI

15.05.2020 u 15:07

Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata danas je vršila radove na popravci kvarova, radove na prebacivanju priključaka na novopoloženi cjevovod, te radove na polaganju cjevovoda.

Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata: POPRAVKE KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata: POPRAVKE KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata: POPRAVKE KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata: POPRAVKE KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata: POPRAVKE KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata: POPRAVKE KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI

U ulici Safeta Zajke vršeni su radovi na popravci kvara na vodovodnoj mreži. Radovi su izvođeni u neposrednoj blizini dva objekta, na dubini od preko dva metra, što je iziskivalo dodatnu opreznost prilikom rada. Na predmetnom lokalitetu izvršena je izmjena uličnog ventila.   

 

U ulici  Hasana  Kaimije, izvršena je popravka kvara na cijevi profila DN 80 mm, koju je oštetio izvođač radova. Kvar na priključnoj cijevi popravljen je u ulici Ferida Srnje. Na uglu ulica Bolnička i Višnjik ugrađen je zatvarač profila DN 200 mm a u ulici Hendekuša izvršeno je blindovanje dva priključka. 

 

Pored navedenog, služba je izvodila i radove na polaganju cjevovoda profila DN 100 mm u ulici Grdonj. Danas je položeno 12 metara nove cijevi.