Pozivni centar

033 483 400
vijesti

Služba za održavanje kanalizacione mreže i objekata: RADOVI NA KANALIZACIONOJ MREŽI

31.03.2020 u 13:22

Služba za održavanje kanalizacione mreže i objekata: RADOVI NA KANALIZACIONOJ MREŽI Služba za održavanje kanalizacione mreže i objekata: RADOVI NA KANALIZACIONOJ MREŽI Služba za održavanje kanalizacione mreže i objekata: RADOVI NA KANALIZACIONOJ MREŽI Služba za održavanje kanalizacione mreže i objekata: RADOVI NA KANALIZACIONOJ MREŽI

Danas su uposlenici Službe za održavanje kanalizacione mreže i objekata u ulici Vrbanjuša br. 124 vršili popravku priključka, radovi se nastavljaju.

Izvršeno je namještanje poklopca revizionog okna u ulici Smaje Šikala, jer je postojala potencijalna opasnost za pješake i odvijanje saobraćaja. Također, izvršeno je dosipanje prokopa u ulici Patriotske lige, kod osnovne škole na Čengić Vili i u ulici Višnjik  br. 14.

Odjeljenje za održavanje kanalske mreže, objekata i hitne intervencije vršilo je pročepljenja  kanala u ulicama: Igmanska, Tjepovački put, Vrbanjuša, Muse Ćazima Ćatića, Muhameda Hadžijahića, a u ulici Igmanska-Vogošća vršeno je mašinsko čišćenje i pročepljenje slivnika.