Pozivni centar

033 483 400
vijesti

Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata: RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI

21.01.2020 u 15:20

Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:  RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:  RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:  RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI

Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata, u okviru planiranih aktivnosti vršila je popravljanje kvarova, prebacivanje priključaka na novopoložene cjevovode, uvezivanje novopoloženog cjevovoda, izradu novih priključaka na vodovodnu mrežu, sanaciju iskopa.

 

U ulici Boguševac izvedeni su radovi na popravci kvara na cjevovodu profila DN 100 mm a kvar na cjevovodu profila DN 150 mm popravljen je u ulici Husrefa Redžića. Kvarovi na kućnim priključcima popravljeni su u ulicama: Trebevićka, Lepenićka na tri lokacije, Drinska i Pofalićka. Pored radova na popravci kvarova, služba je izvodila i radove na prebacivanju priključaka na novopoložene cjevovode u ulicama Safeta Zajke i Avde Palića.

U ulici Kranjčevićeva izvođeni su radovi na uvezivanju novopoloženog cjevovoda DN 200 mm. Na lokaciji Rajlovca vršeni su radovi na izradi novog priključka na vodovodnu mrežu.