Pozivni centar

033 483 400
vijesti

Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata: POPRAVKE KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI

05.12.2019 u 11:57

Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:   POPRAVKE KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:   POPRAVKE KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:   POPRAVKE KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:   POPRAVKE KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI

Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata je dana 04.12.2019. godine, u ulicama Armaganuša i Čekaluša, izvela radove na popravkama kvarova na cjevovodu profila DN 200 mm. U ulici Nikole Šopa vršeni su radovi na popravci kvara na cjevovodu profila DN 400 mm a u ulici Bakije sokak izvedeni su radovi na iznalaženju i osposobljavanju zatvarača profila DN 100 mm.

Pored radova na popravci kvarova, služba je izvodila i radove na prebacivanju priključaka na novopoložene cjevovode u ulicama Safeta Zajke i Avde Palića. U ulicama Bihaćka i Rakovička cesta vršena su uvezivanja novopoloženih cjevovoda. U ulici Kranjčevićeva nastavljeni su radovi na polaganju cjevovoda profila DN 500 mm i DN 200 mm.