Pozivni centar

033 483 400
vijesti

Služba za održavanje kanalizacione mreže i objekata: IZRADA KANALIZACIONIH PRIKLJUČAKA

12.11.2019 u 14:53

Služba za održavanje kanalizacione mreže i objekata:  IZRADA KANALIZACIONIH PRIKLJUČAKA Služba za održavanje kanalizacione mreže i objekata:  IZRADA KANALIZACIONIH PRIKLJUČAKA Služba za održavanje kanalizacione mreže i objekata:  IZRADA KANALIZACIONIH PRIKLJUČAKA Služba za održavanje kanalizacione mreže i objekata:  IZRADA KANALIZACIONIH PRIKLJUČAKA

Služba za održavanje kanalizacione mreže i objekata, danas je, po planu dnevnih aktivnosti, na Bjelašnici- Babin do, vršila izradu dva separatna priključka dužine 20 metara i osam metara sa, revizionim oknima na kraju. Priključci se izvode poliesterskim cijevima profila 150 mm i 200 mm.

 

U ulici Golobrdica 36 A završeni su radovi na izradi separatnog priključka koji se radio poliesterskim cijevima profila 150 mm u dužini šest metara, sa revizionim oknom na fekalnom priključku.

 

U ulici Magribija izvode se radovi na montaži separatnih priključaka.

 

Odjeljeljenje za održavanje kanalske mreže, objekata i hitne intervencije, po utvrđenom planu, vršilo je radove na pročepljenju i čišćenju kanala i slivnika, na više lokaliteta u gradu. Sapiranje prokopa vršilo se u ulicama: Milana Preloga, Vrbovska, Ferhata paše Sokolovića, Huseina Đoze, Trg nezavisnosti.

Crpanje podrumskih prostorija vršeno je u ulici Sagrdžije.