Pozivni centar

033 483 400
vijesti

Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata: RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI

11.11.2019 u 16:07

Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:  RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:  RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI

Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata danas je vršila popravku kvara na cjevovodu profila DN 150 mm u ulicama Hamida Beširovića i Trg Zlatnih Ljiljana. Radovi na osposobljavanju zatvarača profila DN 100 mm izvedeni su u ulici Fadila Jahića Španca a u ulici Huseina Đoze, na cjevovodu profila Dn 100 mm.

Kvarovi na kućnim priključcima popravljeni su u ulicama: Sarač Ismailova, Abdulaha Bošnjaka, Dobroševićka i Triglavska. Pored navedenog, izvodili su se i radovi na izradi novih priključaka na vodovodnu mrežu u ulicama pećina i Gornjovakufska.

Tokom vikenda, urađeno je slijedeće:

U ulici Bulevar Mimar Sinana izvršena je popravka kvara na cjevovodu profila DN 200 mm, ugradnjom reparaturne spojnice. Na Izvorištu “Bačevo” saniran je kvar na cjevovodu profila DN 700 mm. U ulici Novopazarska popravljen je kvar na cjevovodu profila DN 100 mm a u ulici Balibegovica kvar na hidrantu profila DN 80 mm. Kvarovi na kućnim priključcima popravljeni su u ulicama: Hadžiabdinica, Rogatička i Rudnik.