Pozivni centar

033 483 400
vijesti

Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata: POPRAVKE KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI

08.10.2019 u 17:02

Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:   POPRAVKE KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:   POPRAVKE KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI

Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata

POPRAVKE KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI

Danas su ekipe ViK-a izvodile radove na popravci kvarova na 18 lokacija. 

U ulici Abdurahmana Sirije popravljen je kvar na cjevovodu profila DN 150mm. Na dvije lokacije u ulici Bare kod Stupa izvršene su popravka kvarova na cjevovodu profila DN 100mm. Kvarovi su popravljeni ugradnjom reparaturnih spojnica. Kvar na cjevovodu profila DN 80mm popravljen je u ulici Prijepoljčeva,  ugradnjom reparaturne spojnice. U ulici Muhidina Čomage popravljen je kvar na cjevovodu profila DN 100mm. 

Kvarovi na kućnim priključcima popravljeni su u ulicama: Ferida Srnje, Nadira Kafedžića, Cap Anamur, Safeta Isovića, Zije Dizdarevića, Kromolj, Mujezinova, Dobrinjska i Bosanskih Kraljeva. 

Pored radova na popravci kvarova, služba je izvodila i radove na prebacivanju priključaka na novopoloženi cjevovod u ulici Stara cesta u naselju Semizovac, zatim radove na izradi priključaka u naselju Rakovica te radove na ispiranju cjevovoda u ulicama Štrosmajerova i Hendekuša.