Pozivni centar

033 483 400
vijesti

Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata: POPRAVKE KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI

11.09.2019 u 20:59

Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata: POPRAVKE KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata: POPRAVKE KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI

Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata danas je izvodila radove na popravci kvarova na 18 lokacija. U ulici Vrbovska popravljen je kvar na cjevovodu profila DN 100 mm. Kvar je saniran ugradnjom reparaturne spojnice. Radovi na izmjeni zatvarača profila DN 100 mm izvedeni su u ulici Sarajevskih gazija. U ulici Urijan Dedina popravljen je kvar na cjevovodu profila DN 150 mm, dok je u ulici Betanija popravljen kvar na cjevovodu profila DN 300 mm. Kvarovi na kućnim priključcima popravljeni su u ulicama: Doglodske Barice, Urijan Dedina na dvije lokacije, Dr. Jusufa Tanovića i Betanija.

Pored radova na popravci kvarova, služba je izvodila i radove na ugradnji hidranta i prebacivanju priključaka u ulici Varaždinska. U ulici Koševo završeni su radovi na tlačnoj probi novopoloženog cjevovoda, te se pristupilo radovima na ispiranju cjevovoda.