Pozivni centar

033 483 400
vijesti

Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata: POPRAVKE KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI

19.08.2019 u 20:18

Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:   POPRAVKE KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:   POPRAVKE KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI Služba za održavanje vodovodne mreže i objekata:   POPRAVKE KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI

Danas su ekipe ViK-a izvodile radove na opravci kvarova na 18 lokacija. U ulici Jukićeva izvedeni su radovi na izmjeni zatvarača profila DN 300mm dok su u ulici Envera Šehovića izvedeni radovi na izmjeni zatvarača DN 80. Kvar na cjevovodu profila DN 65mm opravljen je u ulici Tina Ujevića. Radovi na izmjeni uličnog ventila profila DN 20mm, izvedeni su u ulici Sumbul Avde. 

Kvarovi na kućnim priključcima opravljeni su u ulicama Gornja Mahala, Bistrički put, Džemala Bijedića, Srđana Aleksića na dvije lokacije, Kalemova, Maria Mikulića i Augusta Brauna.

Pored radova na opravci kvarova služba je izvodila i radove na prebacivanju priključaka na novopoložene cjevovode u ulicama Avde Palića i Uglješići. Radovi na ispiranju novopoloženog cjevovovoda izvedeni su u ulici Ahmeda Rizve.